Szálláshelyek - Győr

Szállás Győr környékén

Nevezetességek Győr környékén

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr

0.5 km távolságra Győr belvárosától.

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába folyó találkozásánál fekszik, Győr városában, Magyarország északnyugati részén. A számos betegség kezelésére eredményesen alkalmazható győri gyógyvízről már a középkori krónikák is tettek feljegyzéseket. A mai fürdő területén a XX. század első felétől üzemel strandfürdő, amely egykor Hajós Alfréd tervei alapján készült, majd az évezred fordulóján teljes átalakítás és korszerűsítés után a mai kor igényeinek megfelelően egész évben üzemelő fürdőként nyitotta meg kapuit. Az élményfürdőben öt medence és két csúszda, szaunakert, étterem, vízi bár és büfé szolgálja a vendégek kényelmét, pihenését és kikapcsolódását. A gyógyászati részlegben rendelkezésre állnak balneo-, mechano-, elektro- és hidroterápiás kezelések. A fürdő a hét minden napján reggel 9 órakor nyit, vasárnaptól csütörtökig este fél 9-ig, péntek-szombaton és ünnepnapokon pedig este 9-ig tart nyitva.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Gyôr
Hotel Conference

Hotel Conference Győr szívében várja vendégeit a város egyik legszebb szállodája, a Hotel Konferencia. Központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető, és egész évben várja látogatóit. 17 szobával áll rendelkezésre, melyek többnyire kétágyasak, de lakosztályaik közöl is választhatnak az ide érkezők. Rendezvényhelyiségei családi és üzleti eseményeknek is remek helyszínt biztosít, de akár több száz fős lakodalmakat is szívesen lebonyolítanak. A hotel területén ingyenes Wi-Fi elérés működik, és uszodája is díjmentesen igénybe vehető.
0.5 km távolságra Gyôr belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 19500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Conference
Város: Gyôr
Hotel Capitulum

Hotel Capitulum
0.4 km távolságra Gyôr belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 30999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Capitulum

Danubius Hotel Raba
0.1 km távolságra Gyôr belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 18440 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Danubius Hotel Raba

Révész Hotel, Étterem & Rosa Spa
1.2 km távolságra Gyôr belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 25001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Révész Hotel, Étterem & Rosa Spa

Golden Ball Club Hotel A Golden Ball Club Hotel Győr belvárosában, a barokk óváros nevezetességei közelében várja vendégeit, akik kifinomult eleganciára és komfortra vágynak ott tartózkodásuk alatt. A szobák részben klimatizáltak, televízióval, minibárral, telefonnal és ingyenes Wi-Fi eléréssel felszereltek. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. Aki a sportot és a kényelmet akarja összekötni, annak tökéletes választás a hotel, hiszem a sport-és szabadidőközpont 250 négyzetméteres fitnessz termet, 3 klimatizált fallabda pályát, szaunákat és vitaminbárt kínál a teljes regenerálódáshoz.
0.6 km távolságra Gyôr belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 31999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Golden Ball Club Hotel
Város: Gyôr
Hotel Famulus

Hotel Famulus A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
1.1 km távolságra Gyôr belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 25172 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Famulus
Város: Gyôr
Kálvária Hotel

Kálvária Hotel A Hotel Kálvária, Győr első Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodája, a barokk győri belváros közelében, jól megközelíthető helyen található.
0.8 km távolságra Gyôr belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 21500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Kálvária Hotel

ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium Az ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium csupán néhány percnyire helyezkedik el a lenyűgöző városközponttól és a Győri Ipari Parktól. Közvetlen szomszédságában található a Győri ETO FC, a stadion és az ETO Park Élményközpont. A szálláshely tökéletes választás rendezvények helyszíneként, üzletemberek, kikapcsolódásra vágyók, sportcsapatok és szabadidős csoportok számára egyaránt.
2.3 km távolságra Gyôr belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 29700 Forinttól!


További részletek a szállodáról: ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium
Város: Töltéstava
Land Plan Hotel & Restaurant

Land Plan Hotel & Restaurant
0.2 km távolságra Töltéstava belvárosától, 10.2 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 16600 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Land Plan Hotel & Restaurant

Hotel Villa Classica
0.3 km távolságra Pápa belvárosától, 34.8 km távolságra a látnivalótól (Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő - Győr).


Kétágyas szobák éjszakánként 26001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Classica

Szálloda keresése Győr városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: