Szálláshelyek - Győr

Szállás Győr környékén

Nevezetességek Győr környékén

Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár

35.2 km távolságra Győr belvárosától.

Ad Flexum néven katonai táborhely létesült a mai Mosonmagyaróvár területén a római korban, ennek emlékét őrzi a Mosonmagyaróvári Termál Gyógyfürdő és Uszoda, amelynek alkáli hidrogénkarbonátos ásványvíze jelentős jód tartalommal is bír. A közelmúltban újjáépített fürdő nyitott és fedett-, úszó- és gyógymedencékkel, valamint gyermekmedencékkel várja vendégeit. Gyógykezelések is rendelkezésre állnak: súly-, szénsavas- és galvánfürdő, iszappakolás, elektroteápia, gyógytorna, vízsugár- és egyéb masszázsok.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Mosonmagyaróvár
Aquasol Resort

Aquasol Resort
0.7 km távolságra Mosonmagyaróvár belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 36584 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Aquasol Resort
Város: Levél
Helena Hotel & SPA

Helena Hotel & SPA
1.7 km távolságra Levél belvárosától, 6 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 16782 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Helena Hotel & SPA
Város: Dunakiliti
Diamant Hotel

Diamant Hotel Az 1987 óta Tájvédelmi körzetben levő szigetközi Diamant Hotel csendes, természetközeli környezetében várja vendégeit. Gyermekek számára baby pancsoló, játszótér és állatsimogató is van, míg idősebbek akár biciklit, kajakot, kenut, vízi biciklit bérelhetnek. A kezdő lovagolni vágyók kipróbálhatják a futószáras lovaglást, míg a gyakorlottabbak részére szervezett, szigetvilágot bemutató lovastúra is lehetséges.
0.8 km távolságra Dunakiliti belvárosától, 8.7 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).További részletek a szállodáról: Diamant Hotel

Révész Hotel, Étterem & Rosa Spa
1.2 km távolságra Gyôr belvárosától, 34.2 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 25001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Révész Hotel, Étterem & Rosa Spa
Város: Gyôr
Hotel Conference

Hotel Conference Győr szívében várja vendégeit a város egyik legszebb szállodája, a Hotel Konferencia. Központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető, és egész évben várja látogatóit. 17 szobával áll rendelkezésre, melyek többnyire kétágyasak, de lakosztályaik közöl is választhatnak az ide érkezők. Rendezvényhelyiségei családi és üzleti eseményeknek is remek helyszínt biztosít, de akár több száz fős lakodalmakat is szívesen lebonyolítanak. A hotel területén ingyenes Wi-Fi elérés működik, és uszodája is díjmentesen igénybe vehető.
0.5 km távolságra Gyôr belvárosától, 34.7 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 19500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Conference
Város: Gyôr
Hotel Capitulum

Hotel Capitulum
0.4 km távolságra Gyôr belvárosától, 34.7 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 30999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Capitulum

Golden Ball Club Hotel A Golden Ball Club Hotel Győr belvárosában, a barokk óváros nevezetességei közelében várja vendégeit, akik kifinomult eleganciára és komfortra vágynak ott tartózkodásuk alatt. A szobák részben klimatizáltak, televízióval, minibárral, telefonnal és ingyenes Wi-Fi eléréssel felszereltek. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. Aki a sportot és a kényelmet akarja összekötni, annak tökéletes választás a hotel, hiszem a sport-és szabadidőközpont 250 négyzetméteres fitnessz termet, 3 klimatizált fallabda pályát, szaunákat és vitaminbárt kínál a teljes regenerálódáshoz.
0.6 km távolságra Gyôr belvárosától, 34.8 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 31999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Golden Ball Club Hotel

Barokk Hotel Promenad Győr szívében, a város kulturális és történelmi központjában, kényelemmel várja vendégeit a Barokk Hotel Promenád, mely 2013 áprilisában nyitja meg kapuit. A tematikus szobáival maximális kényelmet nyújt azoknak akik kedvelik a barokk pompát, a modern stílust és a nyüzsgő belváros adta lehetőségeket.
0.5 km távolságra Gyôr belvárosától, 34.8 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 26850 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Barokk Hotel Promenad

Danubius Hotel Raba
0.1 km távolságra Gyôr belvárosától, 35.1 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 18440 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Danubius Hotel Raba
Város: Gyôr
Kálvária Hotel

Kálvária Hotel A Hotel Kálvária, Győr első Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodája, a barokk győri belváros közelében, jól megközelíthető helyen található.
0.8 km távolságra Gyôr belvárosától, 35.2 km távolságra a látnivalótól (Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda - Mosonmagyaróvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 21500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Kálvária Hotel

Szálloda keresése Győr városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: